Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1 op basis van 90 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

9
Geachte heer Dennis Budel 23 jan 2021
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Bedrijf wat altijd mee denkt om de juiste oplossing te vinden en geen enkel probleem uit de weg gaat
10
Harold BUDEL-DORPLEIN 09 jan 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Optimale service, super geholpen.
10
Geachte heer Marcel Maarheeze 05 jan 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Mijn auto had een slechte accu. Ik werd direct geholpen dmv een nieuwe accu.
10
Erwin Budel 01 jan 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Goed en deskundig
9
Ton Budel-Schoot 28 dec 2020
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Al jaren een tevreden klant, Hartelijk ontvangst, Goede service, overleg als er mankementen zijn geconstateerd, Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ophalen en terugbreng service is Top
10
Geachte heer Bart Linne 20 dec 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Zeer positief! Hulpvaardig en deskundig!!
9
Lennart T Pelt 12 dec 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Transperant, meedenkend en een vakman.
10
Madeleine Budel-Schoot 11 dec 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ralph en zijn vakbekwame medewerkers zijn altijd even vriendelijk, denken goed mee en staan paraat wanneer nodig! Er wordt eerst overlegd wanneer er toch hogere kosten zijn voorag gedacht. Wat ik erg prettig vond, was de openheid en eerlijkheid toen ik nieuwe banden onder mijn auto moest laten zetten. Ralph wees mij op de folderaanbieding van AutoFirst waardoor ik nu 4 all-season banden heb voor een zeer gunstige prijs! Tevens kan ik Ralph ook aanraden wanneer je op zoek bent naar een andere auto (als aankoopbegeleider). Fijn wanneer je zo'n professional aan je zij hebt staan bij zo'n aanschaf. Kan niets negatiefs benoemen, komen er graag en altijd naar volle tevredenheid!!
9
ingrid valkenswaard 10 dec 2020
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
goede ervaring met autobedrijf vd broek zeer goed geholpen correcte prijsafspraak
9,3
Dirk Rijnders Budel 12 aug 2019
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Merk onafhankelijk, snelle service en Ralph van den Broek weet waar hij over praat. Bovendien een nette opgeruimde werkplaats en een keurige administratie.
laden...